prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti

Kovačević, Sara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kovačević, S. (2021). Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

Kovačević, Sara. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

Kovačević, Sara. "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

Kovačević, S. (2021). 'Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

Kovačević S. Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

S. Kovačević, "Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:869428

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.