diplomski rad
Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja

Jelić, Lora
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jelić, L. (2022). Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

Jelić, Lora. "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

Jelić, Lora. "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

Jelić, L. (2022). 'Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

Jelić L. Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

L. Jelić, "Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:181613

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.