prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina

Smiljanić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Smiljanić, M. (2022). Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

Smiljanić, Marija. "Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

Smiljanić, Marija. "Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

Smiljanić, M. (2022). 'Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

Smiljanić M. Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

M. Smiljanić, "Utjecaj pululana na mikroinkapsulaciju vanilina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:808885

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.