diplomski rad
Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke

Radiković, Emili
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Radiković, E. (2022). Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

Radiković, Emili. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

Radiković, Emili. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

Radiković, E. (2022). 'Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

Radiković E. Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

E. Radiković, "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.