prikaz prve stranice dokumenta Čimbenici koji utječu na gorčinu piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Čimbenici koji utječu na gorčinu piva

Mađar, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mađar, I. (2022). Čimbenici koji utječu na gorčinu piva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

Mađar, Ivana. "Čimbenici koji utječu na gorčinu piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

Mađar, Ivana. "Čimbenici koji utječu na gorčinu piva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

Mađar, I. (2022). 'Čimbenici koji utječu na gorčinu piva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

Mađar I. Čimbenici koji utječu na gorčinu piva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

I. Mađar, "Čimbenici koji utječu na gorčinu piva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215950

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.