diplomski rad
Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina

Majdančić, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Majdančić, M. (2022). Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, M. (2022). 'Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić M. Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

M. Majdančić, "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.