prikaz prve stranice dokumenta Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom

Vizentaner, Margareta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vizentaner, M. (1979). Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, M. (1979). 'Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner M. Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1979 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

M. Vizentaner, "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1979. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.