prikaz prve stranice dokumenta Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti

Horvat, Željka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Horvat, Ž. (2008). Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Željka. "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Željka. "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat, Ž. (2008). 'Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Horvat Ž. Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Ž. Horvat, "Prehrambeni dodaci u sportaša, utjecaj na zdravlje i povećanje tjelesne sposobnosti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:800876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.