diplomski rad
Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena

Vojnić, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Vojnić, S. (2022). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, S. (2022). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić S. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

S. Vojnić, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.