diplomski rad
Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije

Solje, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Solje, L. (2015). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, L. (2015). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje L. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

L. Solje, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.