prikaz prve stranice dokumenta Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku

Koić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Koić, I. (2012). Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

Koić, Ivana. "Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

Koić, Ivana. "Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

Koić, I. (2012). 'Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

Koić I. Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

I. Koić, "Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:073145

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.