završni rad
Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda
završni rad

Mendešević, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Mendešević, N. (2014). Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, Nikolina. "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, Nikolina. "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, N. (2014). 'Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević N. Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

N. Mendešević, "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.