prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima

Varga, Lana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Varga, L. (2009). Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

Varga, Lana. "Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

Varga, Lana. "Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

Varga, L. (2009). 'Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

Varga L. Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

L. Varga, "Određivanje udjela minerala u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682196

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.