prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja

Vuković, Danijela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Vuković, D. (2010). Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, D. (2010). 'Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković D. Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

D. Vuković, "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.