prikaz prve stranice dokumenta Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija

Krisla, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Krisla, A. (2009). Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

Krisla, Ana. "Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

Krisla, Ana. "Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

Krisla, A. (2009). 'Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

Krisla A. Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

A. Krisla, "Kukuruz - karakteristike i genetska modifikacija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:558115

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.