prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida

Šoštarec, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Šoštarec, A. (2009). Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, Ana. "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec, A. (2009). 'Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Šoštarec A. Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

A. Šoštarec, "Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:272439

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.