prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina

Sović, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sović, V. (2013). Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, Vedrana. "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, Vedrana. "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, V. (2013). 'Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović V. Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

V. Sović, "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.