prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata

Pavoković, Mariana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Pavoković, M. (2012). Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, M. (2012). 'Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković M. Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

M. Pavoković, "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.