prikaz prve stranice dokumenta Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Mastanjević, K. (2010). Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, Krešimir. "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević, K. (2010). 'Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Mastanjević K. Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

K. Mastanjević, "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759785

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.