prikaz prve stranice dokumenta Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Nedić Tiban, N. (2005). Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, N. (2005). 'Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban N. Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2005 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

N. Nedić Tiban, "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.