diplomski rad
Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline

Pinkle, Tijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pinkle, T. (2016). Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

Pinkle, Tijana. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

Pinkle, Tijana. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

Pinkle, T. (2016). 'Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

Pinkle T. Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

T. Pinkle, "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779317

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.