Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Zorčec, A. M. (2016). Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492
Zorčec, Ana Marija. "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492
Zorčec, Ana Marija. "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492
Zorčec, A. M. (2016). 'Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492
Zorčec AM. Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492
A. M. Zorčec, "Prehrana kod cerebrovaskularnih bolesti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:124492