završni rad
Nusproizvodi prerade ploda kakaovca

Monika Blažević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Blažević, M. (2018). Nusproizvodi prerade ploda kakaovca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468

Blažević, Monika. "Nusproizvodi prerade ploda kakaovca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468

Blažević, Monika. "Nusproizvodi prerade ploda kakaovca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468

Blažević, M. (2018). 'Nusproizvodi prerade ploda kakaovca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468

Blažević M. Nusproizvodi prerade ploda kakaovca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468

M. Blažević, "Nusproizvodi prerade ploda kakaovca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375468