Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability

Brzović, Petra; Đulović, Azra; Generalić Mekinić, Ivana; Blažević, Ivica (2018)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Brzović, P., Đulović, A., Generalić Mekinić, I. i Blažević, I. (2018). Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 90-98). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, Petra, et al. "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 90-98. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, Petra, Azra Đulović, Ivana Generalić Mekinić i Ivica Blažević. "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 90-98. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 24.04.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, P., et al. (2018) 'Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 90-98. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457 (Datum pristupa: 24.04.2019.)

Brzović P, Đulović A, Generalić Mekinić I, Blažević I. Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 90-98. [pristupljeno 24.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

P. Brzović, A. Đulović, I. Generalić Mekinić i I. Blažević, "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457 [Citirano: 24.04.2019.]