Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice

Lončarević, Ivana; Pajin, Biljana; Fišteš, Aleksandar; Tumbas Šaponjac, Vesna; Torbica, Aleksandra; Zarić, Danica (2018)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Lončarević, I., Pajin, B., Fišteš, A., Tumbas Šaponjac, V., Torbica, A. i Zarić, D. (2018). Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 195-202). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045

Lončarević, Ivana, et al. "Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 195-202. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045

Lončarević, Ivana, Biljana Pajin, Aleksandar Fišteš, Vesna Tumbas Šaponjac, Aleksandra Torbica i Danica Zarić. "Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 195-202. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 24.04.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045

Lončarević, I., et al. (2018) 'Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 195-202. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045 (Datum pristupa: 24.04.2019.)

Lončarević I, Pajin B, Fišteš A, Tumbas Šaponjac V, Torbica A, Zarić D. Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 195-202. [pristupljeno 24.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045

I. Lončarević, B. Pajin, A. Fišteš, V. Tumbas Šaponjac, A. Torbica i D. Zarić, "Particle size distribution and colour of white chocolate with the addition of encapsulated blueberry juice", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:386045 [Citirano: 24.04.2019.]