Stručni rad - Stručni rad s konferencije
Original trappist cheese

Budimir, Draženko (2018)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Budimir, D. (2018). Original trappist cheese. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 252-258). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179

Budimir, Draženko. "Original trappist cheese." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 252-258. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179

Budimir, Draženko. "Original trappist cheese." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 252-258. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 24.04.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179

Budimir, D. (2018) 'Original trappist cheese', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 252-258. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179 (Datum pristupa: 24.04.2019.)

Budimir D. Original trappist cheese. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 252-258. [pristupljeno 24.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179

D. Budimir, "Original trappist cheese", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805179 [Citirano: 24.04.2019.]