Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
Utjecaj uvjeta ekstrakcije na iskorištenje ekstrakcije, sadržaj ukupnih polifenola i antioksidacijski kapacitet stolisnika (Achilea millefolium L.)

Benković, Maja; Belščak-Cvitanović, Ana; Jurina, Tamara; Valinger, Davor; Jurinjak Tušek, Ana; Jakelić, Marija; Gajdoš Kljusurić, Jasenka (2017)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Benković, M., Belščak Cvitanović, A., Jurina, T., Valinger, D., Jurinjak Tušek, A., Jakelić, M. i Gajdoš Kljusurić, J. (2017). Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.). U A. Jukić, (Ur.), D. Šubarić, (Ur.), V. Ocelić Bulatović, (Ur.), A. Jozinović, (Ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (str. 155-162). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, Maja, et al. "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Ur. Ante Jukić, Ur. Drago Šubarić, Ur. Vesna Ocelić Bulatović, Ur. Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, str. 155-162. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, Maja, Ana Belščak Cvitanović, Tamara Jurina, Davor Valinger, Ana Jurinjak Tušek, Marija Jakelić i Jasenka Gajdoš Kljusurić. "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)." U Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 155-162. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Citirano 23.05.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, M., et al. (2017) 'Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)', u Jukić, A. (ur.), Šubarić, D. (ur.), Ocelić Bulatović, V. (ur.), Jozinović, A. (ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, str. 155-162. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187 (Datum pristupa: 23.05.2019.)

Benković M, Belščak Cvitanović A, Jurina T, Valinger D, Jurinjak Tušek A, Jakelić M, i sur.. Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.). U: A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Str. 155-162. [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

M. Benković, et al., "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187 [Citirano: 23.05.2019.]