Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
Nutritivni sastav češnjaka iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja

Šic Žlabur, Jana; Voća, Sandra; Dobričević, Nadica; Fabek, Sanja; Franjić, Antonija; Galić, Ante; Pliestić, Stjepan (2017)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Šic Žlabur, J., Voća, S., Dobričević, N., Fabek, S., Franjić, A., Galić, A. i Pliestić, S. (2017). Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation. U A. Jukić, (Ur.), D. Šubarić, (Ur.), V. Ocelić Bulatović, (Ur.), A. Jozinović, (Ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (str. 182-188). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, Jana, et al. "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Ur. Ante Jukić, Ur. Drago Šubarić, Ur. Vesna Ocelić Bulatović, Ur. Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, str. 182-188. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, Jana, Sandra Voća, Nadica Dobričević, Sanja Fabek, Antonija Franjić, Ante Galić i Stjepan Pliestić. "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation." U Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 182-188. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Citirano 27.05.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, J., et al. (2017) 'Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation', u Jukić, A. (ur.), Šubarić, D. (ur.), Ocelić Bulatović, V. (ur.), Jozinović, A. (ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, str. 182-188. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718 (Datum pristupa: 27.05.2019.)

Šic Žlabur J, Voća S, Dobričević N, Fabek S, Franjić A, Galić A, i sur.. Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation. U: A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Str. 182-188. [pristupljeno 27.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

J. Šic Žlabur, et al., "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718 [Citirano: 27.05.2019.]