Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša

Landeka Jurčević, Irena; Đikić, Domagoj; Balta, Vedran; Paradžik, Ivona; Sabljić, Lea (2017)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Landeka Jurčević, I., Đikić, D., Balta, V., Paradžik, I. i Sabljić, L. (2017). Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša. U A. Jukić, (Ur.), D. Šubarić, (Ur.), V. Ocelić Bulatović, (Ur.), A. Jozinović, (Ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (str. 225-238). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, Irena, et al. "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Ur. Ante Jukić, Ur. Drago Šubarić, Ur. Vesna Ocelić Bulatović, Ur. Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, str. 225-238. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, Irena, Domagoj Đikić, Vedran Balta, Ivona Paradžik i Lea Sabljić. "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša." U Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 225-238. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Citirano 27.05.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, I., et al. (2017) 'Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša', u Jukić, A. (ur.), Šubarić, D. (ur.), Ocelić Bulatović, V. (ur.), Jozinović, A. (ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, str. 225-238. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354 (Datum pristupa: 27.05.2019.)

Landeka Jurčević I, Đikić D, Balta V, Paradžik I, Sabljić L. Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša. U: A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Str. 225-238. [pristupljeno 27.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

I. Landeka Jurčević, D. Đikić, V. Balta, I. Paradžik i L. Sabljić, "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ur., D. Šubarić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., A. Jozinović, ur. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354 [Citirano: 27.05.2019.]