diplomski rad
Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza

Mirjana Romić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Romić, M. (2019). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić, M. (2019). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

Romić M. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952

M. Romić, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952