diplomski rad
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije

Fišer, Dorotea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Fišer, D. (2020). Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

Fišer, D. (2020). 'Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

Fišer D. Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

D. Fišer, "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.