Fišer, D. (2020). Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, D. (2020). 'Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer D. Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
D. Fišer, "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563