prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice

Balog, Željka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Balog, Ž. (2020). Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Balog, Željka. "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Balog, Željka. "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Balog, Ž. (2020). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Balog Ž. Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Ž. Balog, "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.