Pristup korisnicima matične ustanove
Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
APA 6th Edition Balog, Ž. (2020). Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
MLA 8th Edition Balog, Željka. "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
Chicago 17th Edition Balog, Željka. "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
Harvard Balog, Ž. (2020). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
Vancouver Balog Ž. Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
IEEE Ž. Balog, "Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:455018
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu