diplomski rad
Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka

Širić, Franjo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Širić, F. (2022). Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

Širić, Franjo. "Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

Širić, Franjo. "Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

Širić, F. (2022). 'Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

Širić F. Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 17.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

F. Širić, "Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:222446

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.