Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode Fizikalna kemija
Kuda, I. (2024). Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387
Kuda, Ida. "Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387
Kuda, Ida. "Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387
Kuda, I. (2024). 'Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387
Kuda I. Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 24.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387
I. Kuda, "Elektrokemijske tehnike za određivanje antioksidacijskog utjecaja elektroaktivnih tvari iz hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:188387