završni rad
Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama

Tajz, Lidija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Tajz, L. (2015). Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

Tajz, Lidija. "Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

Tajz, Lidija. "Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

Tajz, L. (2015). 'Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

Tajz L. Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 29.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

L. Tajz, "Osnovni parametri uzgoja i rasta mikroorganizama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732651

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.