prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice

Pušić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Pušić, M. (2013). Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, M. (2013). 'Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić M. Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

M. Pušić, "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.