Skip to main content
English
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Grid view
List view
Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda - Plan upravljanja istraživačkim podacima
Đurđica Ačkar
Plan upravljanja istraživačkim podacima
Marina Tišma
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Plan upravljanja istraživačkim podacima
Sandra Budžaki
Plan upravljanja istraživačkim podacima - Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima
Mirela Kopjar
Plan upravljanja istraživačkim podacima_UIP-2020-02-8461
Ante Lončarić