- Kotris, MajaOptimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
- Kolarević, FilipPrimjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
- Fišer, DoroteaSastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
- Lončarić, MelitaSpektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
- Budimir, NikolinaUnos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu
- Cindrić, KoranaUtjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
- Sluganović, AnaUtjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
- Čogelja, AnitaUtjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje
- Lukić, MarinaUtjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
- Lukanec, EnaUtjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda