prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja

Iljkić, Ružica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Iljkić, R. (2017). Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, Ružica. "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, Ružica. "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić, R. (2017). 'Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Iljkić R. Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

R. Iljkić, "Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:180444

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.