prikaz prve stranice dokumenta Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća

Mihaljević, Melita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Mihaljević, M. (2017). Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, Melita. "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević, M. (2017). 'Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Mihaljević M. Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

M. Mihaljević, "Primjena tekućinske kromatografije za određivanje vitamina C u sokovima od povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:760366

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.