prikaz prve stranice dokumenta Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda

Perko (Rotim), Tea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Perko (Rotim), T. (2018). Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), Tea. "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), Tea. "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim), T. (2018). 'Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Perko (Rotim) T. Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

T. Perko (Rotim), "Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382573

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.