Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije
The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines

Skroza, Danijela; Skračić, Živko; Generalić Mekinić, Ivana; Kokeza, Ana; Ivandić, Luka; Šutalo, Martina; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Banović, Mara (2018)
Povezani objekti
Citirajte ovaj rad...

Skroza, D., Skračić, ., Generalić Mekinić, I., Kokeza, A., Ivandić, L., Šutalo, M. ... Banović, M. (2018). The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 186-194). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, Danijela, et al. "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 186-194. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, Danijela, Živko Skračić, Ivana Generalić Mekinić, Ana Kokeza, Luka Ivandić, Martina Šutalo, Barbara Soldo, Ivica Ljubenkov i Mara Banović. "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 186-194. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 23.05.2019.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, D., et al. (2018) 'The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 186-194. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362 (Datum pristupa: 23.05.2019.)

Skroza D, Skračić , Generalić Mekinić I, Kokeza A, Ivandić L, Šutalo M, i sur.. The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 186-194. [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

D. Skroza, et al., "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362 [Citirano: 23.05.2019.]