prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi

Šarić, Tonka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Šarić, T. (2012). Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

Šarić, Tonka. "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

Šarić, Tonka. "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

Šarić, T. (2012). 'Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

Šarić T. Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

T. Šarić, "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.