@mastersthesis{ptfos:2716, author = {{Biondić, Helena}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2640, author = {{Barić, Ivona}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2630, author = {{Horvat, Adriana}}, title = {{Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu}}, } @mastersthesis{ptfos:2487, author = {{Šimić, Iva}}, title = {{Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina}}, } @phdthesis{ptfos:2400, author = {{Puljić, Leona}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine}}, } @article{vup:2259, author = {{Deak, Igor and Habschied, Kristina and Mesić, Josip and Babić, Jurislav and Kovačević, Dragan and Nedović, Viktor and Mastanjević, Krešimir}}, title = {{The Influence of Fermenting Yeast on the Sensory Properties of Graševina Wine}}, } @mastersthesis{ptfos:2296, author = {{Glavina, Vedran}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici}}, } @mastersthesis{ptfos:2182, author = {{Markovčić, Mateo}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini}}, } @mastersthesis{ptfos:2177, author = {{Olujić, Karla}}, title = {{EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2120, author = {{Nadaždi, Helena}}, title = {{Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu}}, } @phdthesis{ptfos:1722, author = {{Perković, Irena}}, title = {{Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:1331, author = {{Oršolić, Ivan}}, title = {{Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta)}}, } @mastersthesis{ptfos:1308, author = {{Lukačić, Teo}}, title = {{Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1328, author = {{Moretić, Jelena}}, title = {{Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1318, author = {{Šimunović, Roberto}}, title = {{Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)}}, } @mastersthesis{ptfos:1119, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1047, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1043, author = {{Bušić, Nives}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1051, author = {{Kovačević, Vedrana}}, title = {{Kvarenje i greške pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:1063, author = {{Radalj, Iva}}, title = {{Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:176, author = {{Vidaković, Kristina}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:178, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:137, author = {{Došen, Marija}}, title = {{Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:131, author = {{Ćosić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:95, author = {{Šakić, Ivan}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @book{ptfos:2098, author = {{Altamirano-Fortoul, Rossana and Avdić, Gordan and Al-Dmoor, Hanee M. and Babić, Jurislav and Balaž, Davor and Balestra, Federica and Banjac, Vojislav and Banjari, Ines and Bartkiene, Elena and Beganović, I. and Bituh, Martina and Błaszczak, Wioletta and Bodroža-Solarov, Marija and Bosiljkov, Tomislav and Brnčić, Mladen and Budžaki, Sandra and Calviño, Adelina and Cizeikiene, Dalia and Colić Barić, Irena and Cvetković, Biljana and Čačić, Frane and Čukelj, Nikolina and Ćatović, Adnan and Ćurić, Duška and Dapčević Hadnađev, Tamara and Demin, Mirjana and Dimić, Gordana and Divković, Ivana and Dokić, Ljubica and Drezner, Georg and Dujmić, Filip and Dukić, Branimir and Dukić, Stojanka and Dura, Angela. and Dvojković, Krešimir and Filipčev, Bojana and Fišteš, Aleksandar and Fontana, Vedrana and Gadanec, Martina and Garzón, Raquel and Gianotti, Andrea and Grbić, Jasna and Habschied, Kristina and Hassan, Chek Zaini and Horvat, Daniela and Hrušková, Marie and Ismail, S. and Jamal, A. F. and Jambrec, Dubravka and Jovanov, Pavle and Jukić, Marko and Juodeikiene, Grazina and Jurković, Martina and Jurković, Zorica and Juul, Nils and Kal-Kausar, Mohd Amin and Karnaš, Maja and Keleković, Snježana and Kenjerić, Daniela and Keser, Irena and Klupsaite, Dovile and Koceva Komlenić, Daliborka and Kosović, Indira and Kovačević, Dragan and Kramarić, Matija and Krešić, Greta and Krstanović, Vinko and Krstonošić, Veljko and Kuleš, Anđa and Lončarević, Ivana and Lukinac, Jasmina and Lutrov, Kristina and Maksimović, Jovana and Mandić, Anamarija and Mandić, Milena Lela and Mankeviciene, Audrone and Marijanović-Vincetić, Dubravka and Mastanjević, Krešimir and Mastilović, Jasna and Mehić, D. and Mesarić, Josip and Meuser, F. and Miličević, Dijana and Milovanović, Ivan and Mišan, Aleksandra and Moslavac, Tihomir and Mrduljaš, Nikolina and Nedeljković, Nataša and Nikolić, Ivana and Nježić, Zvonko and Nosić, Tonka and Novotni, Dubravka and Pajin, Biljana and Panjkota Krbavčić, Ines and Pestorić, Mladenka and Pichler, Anita and Pinnavaia, Gian Gaetano and Plavšić, Dragana and Pojić, Milica and Pozderović, Andrija and Psodorov, Dragan and Psodorov, Đorđe and Ramli, K. and Ranilović, Jasmina and Regušić, Lidija and Rosell, Cristina Molina and Rumbak, Ivana and Rumora Samarin, Ivana and Sakač, Marijana and Sakač, Nikola and Selimović, Amel and Semaskiene, Roma and Slačanac, Vedran and Smerdel, Bojana and Sokolić-Mihalak, Darja and Sudar, Rezica and Suproniene, Skaidre and Suzila, I. and Šarić, Ljubiša and Šarkanj, Bojan and Šereš, Zita and Šimurina, Olivera and Šoronja Simović, Dragana and Šubarić, Drago and Šušnić, Saša and Švec, Ivan and Taneyo Saa, Danielle and Tišma, Marina and Torbica, Aleksandra and Ugarčić, Žaneta and Varga, Ana and Vidmantiene, Daiva. and Višekruna, I. and Vrana Špoljarić, Ivna and Vukić, Milan and Zavariz de Miranda, Martha and Zmaić, Krunoslav and Živković, Jasmina and Žižić, Vesna}}, title = {{Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists}}, } @inproceedings{ptfos:2140, author = {{Mastanjević, Krešimir and Jukić, Marko and Ugarčić, Žaneta and Kovačević, Dragan and Kosović, Indira and Koceva Komlenić, Daliborka and Kuleš, Anđa and Keleković, Snježana}}, title = {{Use of maize, soy and rice breadcrumbs in the formulation of the gluten free meatballs}}, } @mastersthesis{ptfos:223, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje}}, } @phdthesis{ptfos:884, author = {{Suman, Kristina}}, title = {{Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena}}, } @phdthesis{ptfos:897, author = {{Perši, Nina}}, title = {{Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana}}, } @mastersthesis{ptfos:748, author = {{Šimunić, Monika}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:767, author = {{Delonga, Danijela}}, title = {{Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:393, author = {{Šimunić, Monika}}, title = {{Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje}}, } @phdthesis{ptfos:917, author = {{Mastanjević, Krešimir}}, title = {{Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:549, author = {{Halt, Silvio}}, title = {{Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu}}, } @mastersthesis{ptfos:484, author = {{Delonga, Danijela}}, title = {{Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru}}, } @mastersthesis{ptfos:472, author = {{Sršan, Mirjana}}, title = {{Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:620, author = {{Jovanovac, Barbara}}, title = {{Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)}}, } @mastersthesis{ptfos:839, author = {{Dmitrović (udano Bekeš), Tijana}}, title = {{Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije}}, }