@phdthesis{pbf:4476, author = {{Ivanov, Mia}}, title = {{Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja}}, } @mastersthesis{pbf:3993, author = {{Čabrilo, Tereza}}, title = {{Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama}}, } @mastersthesis{pbf:3914, author = {{Golubić, Petra}}, title = {{Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama}}, } @mastersthesis{pbf:3581, author = {{Novak, Jelena}}, title = {{Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides}}, } @mastersthesis{pbf:3537, author = {{Grgić, Tomislava}}, title = {{Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa}}, } @phdthesis{ptfos:1984, author = {{Grgić, Ivanka}}, title = {{Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova}}, } @phdthesis{pbf:2878, author = {{Vukušić, Tomislava}}, title = {{Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova}}, } @mastersthesis{pbf:199, author = {{Mišković, Petra}}, title = {{Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74}}, } @mastersthesis{pbf:406, author = {{Vukoje, Ivona}}, title = {{Primjena hladne plazme na inaktivaciju Escherichia coli MG1655}}, } @mastersthesis{pbf:194, author = {{Mandura, Ana}}, title = {{Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli}}, } @mastersthesis{pbf:746, author = {{Grđan, Mario}}, title = {{Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije}}, } @mastersthesis{pbf:15, author = {{Modec, Matea}}, title = {{Utjecaj hladne plazme na kvalitetu nektra soka jabuke tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:293, author = {{Žugčić, Tihana}}, title = {{Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:391, author = {{Cehulić, Andrej}}, title = {{Utjecaj atmosferske plinske plazme na inaktivaciju Escherichia coli}}, } @mastersthesis{pbf:724, author = {{Grđan, Mario}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast}}, } @phdthesis{pbf:2825, author = {{Dubrović, Igor}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode}}, } @phdthesis{ptfos:924, author = {{Škrabal, Svjetlana}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada}}, }