pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4476,dissertation,"Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja","Ivanov, Mia",,,,,,,, pbf:3993,thesis,"Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama","Čabrilo, Tereza",,,,,,,, pbf:3914,thesis,"Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama","Golubić, Petra",,,,,,,, pbf:3581,thesis,"Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides","Novak, Jelena",,,,,,,, pbf:3537,thesis,"Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa","Grgić, Tomislava",,,,,,,, ptfos:1984,dissertation,"Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova","Grgić, Ivanka",,,,,,,, pbf:2878,dissertation,"Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova","Vukušić, Tomislava",,,,,,,, pbf:199,thesis,"Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74","Mišković, Petra",,,,,,,, pbf:406,thesis,"Primjena hladne plazme na inaktivaciju Escherichia coli MG1655","Vukoje, Ivona",,,,,,,, pbf:194,thesis,"Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli","Mandura, Ana",,,,,,,, pbf:746,thesis,"Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije","Grđan, Mario",,,,,,,, pbf:15,thesis,"Utjecaj hladne plazme na kvalitetu nektra soka jabuke tijekom skladištenja","Modec, Matea",,,,,,,, pbf:293,thesis,"Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja","Žugčić, Tihana",,,,,,,, pbf:391,thesis,"Utjecaj atmosferske plinske plazme na inaktivaciju Escherichia coli","Cehulić, Andrej",,,,,,,, pbf:724,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast","Grđan, Mario",,,,,,,, pbf:2825,dissertation,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode","Dubrović, Igor",,,,,,,, ptfos:924,dissertation,"Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada","Škrabal, Svjetlana",,,,,,,,