pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4476 dissertation "Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja" "Ivanov, Mia" pbf:3993 thesis "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama" "Čabrilo, Tereza" pbf:3914 thesis "Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama" "Golubić, Petra" pbf:3581 thesis "Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides" "Novak, Jelena" pbf:3537 thesis "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa" "Grgić, Tomislava" ptfos:1984 dissertation "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova" "Grgić, Ivanka" pbf:2878 dissertation "Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova" "Vukušić, Tomislava" pbf:199 thesis "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74" "Mišković, Petra" pbf:406 thesis "Primjena hladne plazme na inaktivaciju Escherichia coli MG1655" "Vukoje, Ivona" pbf:194 thesis "Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli" "Mandura, Ana" pbf:746 thesis "Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije" "Grđan, Mario" pbf:15 thesis "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu nektra soka jabuke tijekom skladištenja" "Modec, Matea" pbf:293 thesis "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja" "Žugčić, Tihana" pbf:391 thesis "Utjecaj atmosferske plinske plazme na inaktivaciju Escherichia coli" "Cehulić, Andrej" pbf:724 thesis "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast" "Grđan, Mario" pbf:2825 dissertation "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode" "Dubrović, Igor" ptfos:924 dissertation "Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada" "Škrabal, Svjetlana"