@book{ptfos:2834, author = {{Agić, Alma and Badanjak Sabolović, Marija and Bečić, Ervina and Bečić, Fahir and Begović, Mario and Brnčić, Mladen and Brzović, Petra and Čaušević, Benjamin and Dedić, Samira and Druško, Ivana and Dumičić, Gvozden and Durmišević, Jasmin and Dvojković, Krešimir and Džaferović, Aida and Fehir Šola, Katarina and Fiket, Željka and Generalić Mekinić, Ivana and Gruevska, Nevena and Gvozdić, Vlatka and Hasanbašić, Dženana and Hodžić, Belma and Horvat, Daniela and Horvat, Filip and Hrnjica, Azira and Ibrahimagić, Amir and Idrizović, Emina and Isaković, Senita and Ivančević, Petra and Jukić, Huska and Kanižai Šarić, Gabriella and Karahmet, Enver and Kašaj, Mirjana and Knežević, Nada and Kovač, Ćamka and Kovačević Babić, Marija and Lenardić Bedenik, Mirjana and Majetić, Matej and Majić, Ivana and Marović, Roko and Milijašević-Marčić, Svetlana and Muratagić, Ejla and Ničević Grassino, Antonela and Ninčević Runjić, Tonka and Novosel, Dragan and Podrug, Roko and Popović, Marijana and Potočnik, Ivana and Prga, Ivana and Puntarić, Dinko and Rimac Brnčić, Suzana and Runjić, Marko and Skroza, Danijela and Smailović, Ajla and Šantić, Ivona and Šimat, Vida and Šut, Amila and Tabaković, Mustafa and Tahmaz, Jasmina and Urlić, Branimir and Veršić Bratinčević, Maja and Vidosavljević, Domagoj and Vidosavljević, Marina and Vorgić, Pamela}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @mastersthesis{ptfos:2729, author = {{Vizinger, Emili}}, title = {{Primjena niskih temperatura u procesima koncentriranja namirnica}}, } @mastersthesis{ptfos:2686, author = {{Varga, Tea}}, title = {{Fermentacija vina u glinenim posudama}}, } @mastersthesis{ptfos:2652, author = {{Ostrun, Iva}}, title = {{Proizvodnja predikatnih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2650, author = {{Heric, Lea}}, title = {{Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola}}, } @mastersthesis{ptfos:2651, author = {{Balog, Željka}}, title = {{Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije}}, } @mastersthesis{ptfos:2636, author = {{Prološčić, Mihaela}}, title = {{Izvorne sorte vinove loze u vinogorjima Slavonije i hrvatskog Podunavlja}}, } @mastersthesis{ptfos:2620, author = {{Kegalj, Barbara}}, title = {{Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:2581, author = {{Silov, Domagoj}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2578, author = {{Vinković, Leonardo}}, title = {{Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2463, author = {{Majdančić, Maja}}, title = {{Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina}}, } @mastersthesis{ptfos:2465, author = {{Petanjak, Katarina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2450, author = {{Čolak, Kristina}}, title = {{Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama}}, } @mastersthesis{ptfos:2449, author = {{Babić, Kristina}}, title = {{Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja}}, } @phdthesis{ptfos:2633, author = {{Šelo, Gordana}}, title = {{Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva}}, } @phdthesis{ptfos:2370, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon}}, } @article{vup:2258, author = {{Ivić, Ivana and Kopjar, Mirela and Buljeta, Ivana and Pichler, Dubravko and Mesić, Josip and Pichler, Anita}}, title = {{Influence of reverse osmosis process in different operating conditions on phenolic profile and antioxidant activity of conventional and ecological Cabernet Sauvignon red wine}}, } @mastersthesis{ptfos:2299, author = {{Polović, Martina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)}}, } @mastersthesis{ptfos:2255, author = {{Pancer, Tajana}}, title = {{Primjena liofilizacije u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:2290, author = {{Tica, Mija}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2289, author = {{Trbljanić, Martina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2243, author = {{Kovačić, Anamarija}}, title = {{Proizvodnja likerskih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2232, author = {{Štajhofer, Antonija}}, title = {{Proizvodnja desertnih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2220, author = {{Barišić, Marina}}, title = {{Jabučno-mliječna fermentacija u proizvodnji vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2221, author = {{Šiškić, Fabijan}}, title = {{Sorta grožđa Plavac mali}}, } @mastersthesis{ptfos:2160, author = {{Nosić, Mario}}, title = {{Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine}}, } @phdthesis{pfos:2522, author = {{Kujundžić, Toni}}, title = {{Učinkovitost različitih mjera zaštite u suzbijanju Botrytis cinerea Pers. i utjecaj na urod te kakvoću grožđa i mošta cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:2146, author = {{Šipoš, Ivona}}, title = {{Proizvodnja vina od višnje}}, } @mastersthesis{ptfos:2135, author = {{Jurić, Ivona}}, title = {{Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška}}, } @mastersthesis{ptfos:2076, author = {{Dundović, Ana Marija}}, title = {{Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina}}, } @mastersthesis{ptfos:2077, author = {{Horvatić, Iva}}, title = {{Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:2078, author = {{Bošnjak, Martina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2061, author = {{Keresturi, Sandi}}, title = {{Proizvodnja vina od aronije}}, } @mastersthesis{ptfos:2109, author = {{Balen, Ivana}}, title = {{Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna}}, } @mastersthesis{ptfos:2111, author = {{Janjatović, Gorana}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže}}, } @mastersthesis{ptfos:2087, author = {{Maglica, Matea}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2089, author = {{Marić, Barbara}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2088, author = {{Korbar, Suzana}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2009, author = {{Kraljik, Helena}}, title = {{Proizvodnja aromatiziranih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2086, author = {{Botak, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška}}, } @mastersthesis{ptfos:1959, author = {{Milaković, Lovro}}, title = {{Terpeni u primarnoj aromi vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1946, author = {{Miličević, Iva}}, title = {{Hrvatske izvorne sorte vinove loze}}, } @mastersthesis{ptfos:1888, author = {{Marić, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1856, author = {{Liška, Matea}}, title = {{Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1882, author = {{Glavaš, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija}}, } @mastersthesis{ptfos:1827, author = {{Petanjak, Katarina}}, title = {{Pjenušava vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1824, author = {{Brkić, Sanja}}, title = {{Pročišćavanje sirovog biodizela primjenom membranske ultrafiltracije}}, } @mastersthesis{ptfos:1805, author = {{Vidakušić, Valentin}}, title = {{Fermentacijski procesi u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1807, author = {{Kronić, Jelena}}, title = {{Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama}}, } @mastersthesis{ptfos:1790, author = {{Šantić, Ivan}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine}}, } @mastersthesis{ptfos:1785, author = {{Živanović, Dalibor}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine}}, } @phdthesis{ptfos:1513, author = {{Popović, Kristina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije}}, } @mastersthesis{ptfos:1504, author = {{Perić, Anita}}, title = {{Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima}}, } @mastersthesis{ptfos:1505, author = {{Perić, Kristina}}, title = {{Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije}}, } @mastersthesis{ptfos:1492, author = {{Barbarić, Bernardica}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac}}, } @mastersthesis{ptfos:1404, author = {{Grgić, Josipa}}, title = {{Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça}}, } @mastersthesis{ptfos:1406, author = {{Šafranjević, Maša}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali}}, } @mastersthesis{ptfos:1452, author = {{Čop, Marija}}, title = {{Toplinski procesi u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1415, author = {{Šagovac, Marijana}}, title = {{Proizvodnja vina od jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:1220, author = {{Fotez, Ana}}, title = {{Projektiranje sustava za kontroliranu fermentaciju vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1216, author = {{Trtinjak, Ivona}}, title = {{Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina}}, } @mastersthesis{ptfos:1214, author = {{Spajić, Anita}}, title = {{Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:1213, author = {{Mačinković, Maja}}, title = {{Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier}}, } @mastersthesis{ptfos:1210, author = {{Šimunić, Helena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1209, author = {{Jerković, Ivona}}, title = {{Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1297, author = {{Čevapović, Iva}}, title = {{Procesi filtracije vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1311, author = {{Radanović, Tamara}}, title = {{Procesi stabilizacije i taloženja u proizvodnji crnih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1201, author = {{Molnar, Jasna}}, title = {{Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1203, author = {{Andabak, Josipa}}, title = {{Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali}}, } @mastersthesis{ptfos:1315, author = {{Stažić, Ana}}, title = {{Ekstruzija u procesima prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1189, author = {{Mikić, Magdalena}}, title = {{Fermentacija vina metodom Delestage}}, } @mastersthesis{ptfos:1188, author = {{Mikičević, Mirela}}, title = {{Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi}}, } @mastersthesis{ptfos:1183, author = {{Matošević, Mia}}, title = {{Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac}}, } @mastersthesis{ptfos:1166, author = {{Marić, Maja}}, title = {{Određivanje kemijskog sastava, tvari boje i arome u bijelim vinima baranjskog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:1117, author = {{Trbojević, Radovan}}, title = {{Utjecaj dodatka pektinaze tijekom maceracije kupine na fizikalno-kemijske pokazatelje kakvoće kupinovih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1032, author = {{Zobundžija, Dora}}, title = {{Utjecaj dodataka na tvari boje i arome kupinovih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1088, author = {{Bešlić, Mislav}}, title = {{Smrzavanje u procesima prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1108, author = {{Prskalo, Anamaria}}, title = {{Određivanje tvari arome u crnim vinima erdutskog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:995, author = {{Krušelj, Marijeta}}, title = {{Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1001, author = {{Vukičević, Andrea}}, title = {{Utjecaj otopljenog kisika na kvalitetu vina pakiranih u višeslojnu, plastičnu i staklenu ambalažu}}, } @mastersthesis{ptfos:991, author = {{Pinkle, Tijana}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:992, author = {{Mihovilović, Mia}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:993, author = {{Rukavina, Josipa}}, title = {{Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom}}, } @mastersthesis{ptfos:942, author = {{Rukavina, Matej}}, title = {{Utjecaj transmembranskog tlaka na kakvoću vode obrađene nanofiltracijom}}, } @mastersthesis{ptfos:565, author = {{Kerekeš, Anita}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:683, author = {{Bakula, Ivan}}, title = {{Membranski procesi u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:667, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Metode određivanja parametara kakvoće vina}}, } @mastersthesis{ptfos:653, author = {{Andrašek, Iva}}, title = {{Određivanje tvari boje u crnim vinima erdutskog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:650, author = {{Matošević, Mia}}, title = {{Aroma vina}}, } @mastersthesis{ptfos:651, author = {{Tutić, Antonio}}, title = {{Bolesti i mane vina}}, } @mastersthesis{ptfos:850, author = {{Bošnjaković, Zvonimir}}, title = {{Primjena kontrolirane atmosfere u procesima hlađenja namirnica}}, } @mastersthesis{ptfos:649, author = {{Mikičević, Mirela}}, title = {{Dehidratacija u procesima prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:648, author = {{Jerković, Ivona}}, title = {{Primjena visokih temperatura u procesima prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:342, author = {{Bušnja, Monika}}, title = {{Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče}}, } @mastersthesis{ptfos:151, author = {{Sermek-Marčec, Ivan}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:19, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Proizvodnja specijalnih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:21, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Kisik i njegovo značenje u proizvodnji vina}}, } @mastersthesis{ptfos:22, author = {{Karalić, Helena}}, title = {{Polifenolne tvari u vinu}}, } @mastersthesis{ptfos:27, author = {{Krušelj, Marijeta}}, title = {{Alkoholna fermentacija vina}}, } @mastersthesis{ptfos:114, author = {{Hajek, Dora}}, title = {{Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a}}, } @mastersthesis{ptfos:102, author = {{Prce, Vjeran}}, title = {{Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:404, author = {{Blažević, Petar}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom}}, } @book{ptfos:2098, author = {{Altamirano-Fortoul, Rossana and Avdić, Gordan and Al-Dmoor, Hanee M. and Babić, Jurislav and Balaž, Davor and Balestra, Federica and Banjac, Vojislav and Banjari, Ines and Bartkiene, Elena and Beganović, I. and Bituh, Martina and Błaszczak, Wioletta and Bodroža-Solarov, Marija and Bosiljkov, Tomislav and Brnčić, Mladen and Budžaki, Sandra and Calviño, Adelina and Cizeikiene, Dalia and Colić Barić, Irena and Cvetković, Biljana and Čačić, Frane and Čukelj, Nikolina and Ćatović, Adnan and Ćurić, Duška and Dapčević Hadnađev, Tamara and Demin, Mirjana and Dimić, Gordana and Divković, Ivana and Dokić, Ljubica and Drezner, Georg and Dujmić, Filip and Dukić, Branimir and Dukić, Stojanka and Dura, Angela. and Dvojković, Krešimir and Filipčev, Bojana and Fišteš, Aleksandar and Fontana, Vedrana and Gadanec, Martina and Garzón, Raquel and Gianotti, Andrea and Grbić, Jasna and Habschied, Kristina and Hassan, Chek Zaini and Horvat, Daniela and Hrušková, Marie and Ismail, S. and Jamal, A. F. and Jambrec, Dubravka and Jovanov, Pavle and Jukić, Marko and Juodeikiene, Grazina and Jurković, Martina and Jurković, Zorica and Juul, Nils and Kal-Kausar, Mohd Amin and Karnaš, Maja and Keleković, Snježana and Kenjerić, Daniela and Keser, Irena and Klupsaite, Dovile and Koceva Komlenić, Daliborka and Kosović, Indira and Kovačević, Dragan and Kramarić, Matija and Krešić, Greta and Krstanović, Vinko and Krstonošić, Veljko and Kuleš, Anđa and Lončarević, Ivana and Lukinac, Jasmina and Lutrov, Kristina and Maksimović, Jovana and Mandić, Anamarija and Mandić, Milena Lela and Mankeviciene, Audrone and Marijanović-Vincetić, Dubravka and Mastanjević, Krešimir and Mastilović, Jasna and Mehić, D. and Mesarić, Josip and Meuser, F. and Miličević, Dijana and Milovanović, Ivan and Mišan, Aleksandra and Moslavac, Tihomir and Mrduljaš, Nikolina and Nedeljković, Nataša and Nikolić, Ivana and Nježić, Zvonko and Nosić, Tonka and Novotni, Dubravka and Pajin, Biljana and Panjkota Krbavčić, Ines and Pestorić, Mladenka and Pichler, Anita and Pinnavaia, Gian Gaetano and Plavšić, Dragana and Pojić, Milica and Pozderović, Andrija and Psodorov, Dragan and Psodorov, Đorđe and Ramli, K. and Ranilović, Jasmina and Regušić, Lidija and Rosell, Cristina Molina and Rumbak, Ivana and Rumora Samarin, Ivana and Sakač, Marijana and Sakač, Nikola and Selimović, Amel and Semaskiene, Roma and Slačanac, Vedran and Smerdel, Bojana and Sokolić-Mihalak, Darja and Sudar, Rezica and Suproniene, Skaidre and Suzila, I. and Šarić, Ljubiša and Šarkanj, Bojan and Šereš, Zita and Šimurina, Olivera and Šoronja Simović, Dragana and Šubarić, Drago and Šušnić, Saša and Švec, Ivan and Taneyo Saa, Danielle and Tišma, Marina and Torbica, Aleksandra and Ugarčić, Žaneta and Varga, Ana and Vidmantiene, Daiva. and Višekruna, I. and Vrana Špoljarić, Ivna and Vukić, Milan and Zavariz de Miranda, Martha and Zmaić, Krunoslav and Živković, Jasmina and Žižić, Vesna}}, title = {{Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists}}, } @inproceedings{ptfos:2141, author = {{Moslavac, Tihomir and Pozderović, Andrija and Pichler, Anita and Nosić, Tonka}}, title = {{Influence of antioxidants addition on the oxidative stability of a mixture of sunflower and corn oils}}, } @mastersthesis{ptfos:696, author = {{Tomić, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom}}, } @mastersthesis{ptfos:722, author = {{Smiljanić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom}}, } @mastersthesis{ptfos:699, author = {{Pavasović, Željana}}, title = {{Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci}}, } @mastersthesis{ptfos:703, author = {{Tomičić, Tea}}, title = {{Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:716, author = {{Tadić, Maja}}, title = {{Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata}}, } @mastersthesis{ptfos:687, author = {{Turi, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:688, author = {{Sović, Vedrana}}, title = {{Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:776, author = {{Jovanović, Danijela}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke}}, } @phdthesis{ptfos:889, author = {{Pichler, Anita}}, title = {{Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline}}, }