TY - THES ID - ptfos:2817 TI - Perfekcionizam i intutivno jedenje kod mlađih adolescenata AU - Baričić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2815 TI - Čimbenici rizika u prehrani i rizik od moždanog udara u odrasloj populaciji AU - Šmic, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2779 TI - Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda AU - Horki, Dario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2777 TI - Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra AU - Nikolić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2755 TI - Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu AU - Strmota, Magdalena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2756 TI - Stavovi potrošača prema sladoledima dostupnima na tržištu Republike Hrvatske AU - Baksa, Stella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2762 TI - Proizvodnja veganskog sladoleda AU - Stanić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2748 TI - Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda AU - Puškadija, Izabela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2736 TI - Dijabetička dijeta i kontrola dijabetesa tipa 1 u djece AU - Došlić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2571 TI - Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije AU - Karuza, Jadranka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2464 TI - Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole AU - Peričić, Vanessa Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2459 TI - Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole AU - Peričić, Vanessa Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2342 TI - Analiza prehrambenih navika po tipu akni AU - Karahmet Farhat, Esma DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2345 TI - Primjena preparata u slobodnoj prodaji za olakšavanje gastrointestinalnih simptoma karakterističnih za sindrom iritabilnog crijeva AU - Stanković, Boris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2341 TI - Unos omega-3 masnih kiselina i probiotika u trudnica i dojilja te utjecaj na ishod trudnoće i razinu postporođajne depresije AU - Godanj Batinac, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2339 TI - Prehrambeni unos joda među osobama s dijagnozom bolesti štitnjače AU - Knezović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2298 TI - Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima AU - Bikadi, Bernarda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2485 TI - Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva AU - Petrović, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1880 TI - Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki AU - Tomljanović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1887 TI - Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja AU - Mihalina, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1886 TI - Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza AU - Puškarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1860 TI - Potrošači i funkcionalna hrana u Hrvatskoj - tržište funkcionalnih mliječnih proizvoda AU - Domiter, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1788 TI - Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna AU - Čevapović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1501 TI - Simptomatika sindroma iritabilnog crijeva i karakteristike prehrane u odrasloj populaciji AU - Dragičević, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1363 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira AU - Huđek, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1294 TI - Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2 AU - Lasić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1333 TI - Biološki aktivni sastojci mlijeka AU - Grgić, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1158 TI - Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira AU - Novaković, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1155 TI - Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina AU - Kojić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1154 TI - Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca AU - Sukačić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1140 TI - Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira AU - Šajatović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1119 TI - Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1047 TI - Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1021 TI - Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira AU - Oršulić, Mladen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1019 TI - Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja AU - Mišić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1022 TI - Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta AU - Stuparić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1017 TI - Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira AU - Lacković, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1018 TI - Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja AU - Budetić, Fedra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1026 TI - Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:998 TI - Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu AU - Ivešić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:994 TI - Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva AU - Grgurovac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:989 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira AU - Prolić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:414 TI - Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima AU - Maretić, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:164 TI - Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije AU - Mišlov, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:658 TI - Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka AU - Lučan, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:510 TI - Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva AU - Marketanović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -