pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:446,thesis,"Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja","Lončarić, Marin",,,,,,,, ptfos:517,thesis,"Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline","Mikičić, Fabijan",,,,,,,, ptfos:492,thesis,"Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda","Jakiša, Anita",,,,,,,, ptfos:608,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na kinetiku sušenja glinene pločice","Tokić, Marko",,,,,,,, ptfos:629,thesis,"Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute ""oblačinske"" višnje","Kirić, Leonard",,,,,,,, ptfos:894,dissertation,"Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja","Budžaki, Sandra",,,,,,,, ptfos:2795,thesis,"Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku","Šarlija, Maja",,,,,,,, ptfos:901,dissertation,"Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća","Velić, Darko",,,,,,,,